Too often, the only escape is sleep

Usch dålig dag idag. Sov från kl 00 till 09, gick upp och gick och la mig igen efter en timme, vaknade 16. HUUR?
Men ibland känns det som att det ända sättet att komma ifrån allt är att sova. När jag mår dåligt kan jag sova hur länge som helst... Eller så sover jag knappt nånting, men då mår jag oftast sämre eftersom jag blir trött osv.
När min faster kom hem till oss idag så tog hon med sig Flurry så nu bor hon inte hos mig längre :'( Så jävla tomt det känns redan. Det har varit som att bo med en syster, vi är så jävla nära.
Kommer inte kunna sova själv nu D:
Och jag behöver verkligen sola eller någonting. Jag menar, kolla på bilden vad blek jag är? Jag tog i dagsljus vid fönstret så man kunde se ordentligt. Blöö. Blir sån jävla konrast eftersom jag har väldigt för mörk hårfärg. Jag älskar den, men min hud vill inte matcha. Så nu är det så att min brorsas tjej Jennie jobbar på Tibblebadet, och hon kunde fixa in mig gratis på lite solning. Om någon vill följa med, sig bara till ;D'

Got some new stuff

Min faster kom hem från Thailand idag! Hon kom hem till oss med sushi till mig och Flurry, satan i helvete vad gott det var!
Sen hade hon köpt lite småsaker till mig :) Jättegulligt! En plånbok, parfym, mini-deo, godis, något slags nässniff för att känna sig fräsh (ser ut som ett lepsyl). Och sen fick jag världens sötaste lösnaglar! :D

Skolan dödar mig


Hi, I exist

Ja hörrni... Glad alla hjärtans dag!
Själv ser jag ut som på bilden nedan... Ganska väldigt mycket exakt så faktiskt. Lite läskigt när jag hittade den på tumblr, var som att se mig själv.
well, solrosorna till vänster representerar alla par... höger är jag D:

Glad söndag

Har precis kommit hem från Täby Centrum. Knallade runt där med Klara för att leta present till hennes pojkvän som fyller år snart. Det blev ganska lyckat måste jag säga. Även jag hittade det jag skulle ha.

Känner mig jävligt positiv idag faktiskt. På allt (förutom skolan). Har bäst musik på hög volym på mina lovely högtalare också, för jag är ensam hemma. Och snart kommer Flurry igen c: Saknar henne även fast vi sågs i förrgår hahaha.
I fredags sov jag hos Josefin. Blev mycket åka runt. Först till stan för att fika på Baresso (östermalmstorg) med André, sedan hem till mig för att hämta min hårddisk och sedan hem till henne igen för att titta på filmer. Eller det blev bara en film, för vi somnade sen hahaha.
Puss sålänge, hoppas ni också har en bra dag c:
Färgade håret i fredags c: är nu svart

Smokey blue eyes


IT'S FRIDAY

Hej!
Har äntligen fixat min design som jag vill ha den. Dock hittar jag inte koderna för hur man lägger in en profilbild över "om mig" texten.
Florentina bor hos mig som vanligt, har inte så mycket mer att berätta. Idag är jag hemma från skolan och hon är hos sin pappa, så jag är själv atm. Sitter och lyssnar på min musik på hög volym och har det allmänt chill :)
Funderar på att laga och fixa mina smycken och kanske göra några nya? Har man superlim och lite grejer så kan man göra allt möjligt. Kanske passar på att lägga i en svart hårfärg i håret sen också. Min brun/svarta toning har åkt nämligen åkt ur väldigt mycket.
Idag är det ju fredag, och jag ska träffa Josefin senare idag. Vi får se vad vi hittar på, ska hem till henne iaf. Imorgon blir det stan med Flurry!
...Har inte så mycket mer jag vill skriva, så ni får ha en bra dag <3
bild från i höstas

Ny vecka!

Den här veckan kommer nog gå fort, though! Studiedag imorgon och på fredag är det en debattdag vi har i skolan. Så det är ganska chill tror jag.

Florentina bor hemma hos oss pga att hennes mamma är i Thailand i en månad. Så hon bor hos oss ca 3 veckor till :) Skitmysigt!
...Sen är det nog inte mycket mer som hänt. Tror jag. Livet rullar påååå och jag mår ganska så bra! Lite bättre än ok kan man väl säga.

Glad!!

Har sovit 2h inatt, men jag bryr mig inte. Jag är nämligen väldigt glad idag:D
Dock vågar jag inte bli för glad, så jag försöker att inte släppa ut all glädje. Vill inte bli besviken... Är ganska säker på att det här inte kommer hålla i sig, men kan ju alltid hoppas. Hahaha ingen fattar säkert vad jag babblar om.
Nu ska jag överleva 3,5h till i skolan, sedan ska jag gymma:D Ska göra så gott jag kan iaf. Som sagt sovit 2h, och har inte tränat på 2 veckor av lata anledningar... heh.
Have a good one! xx

RSS 2.0