Nu ska jag till Täby C och fika med Florentina <3


Kletade på mig ett par lösögonfransar... Jag som inte tycker om att ha det. Men det är så fint!

How I cut my hair!

Jag klippte mig igår, och tänkte: varför inte ta fram kameran? :) Hahahah
Lite lame video men skit samma:D enjoy

Musiktips!


Tisdag

Kan ju börja med att hälsa Josefin att krya på sig. Hon vill att jag ska blogga för hon är sjuk och har tråkigt. Men jag har inget kul att skriva om :(
1.Pisshumör
2.Min dag är tråkig
3.Mitt liv är tråkigt
4.Fuck my life
Hahahha nejmen nu ska vi inte va såna...
Idag skulle jag åkt till gymmet men min gymkompis kunde inte, så jag skiter också i det. HATAR att gymma själv. Känner mig som ett efterblivet 4-ever alone svettflodhäst. ...kinda.
Hade btw en nära-döden-upplevelse igår. Buss 616 påväg hem kl 16:12. Det var en minibuss + att bussen innan hade inte kommit så det var i princip dubbelt så många på bussen som det annars skulle varit. I EN MINIBUSS? I snöhalka.... I läskiga nedförsbackar och uppförsbackar. Man kände att bussen gled till och från. Skulle gått av och gått hem om inte dörrarna var blockerade av allt folk... Som tur var så gick hälften av på min hållplats så det var lugnt.
My red hair...


URSÄKTA RÖRAN PÅ MIN BLOGGDESIGN, JAG FUCKADE UPP KODERNA <////3

Redigera bilder!

Picasa.com har sina premium-redigeringar gratis nu, pga att ska stänga ner sidan. Så har suttit och redigerat lite bilder. Här är ett exempel:)

Monday!

Nu börjar en ny vecka...
Får se hur det går. Känns värdelöst just nu allting haha. Ska iaf klara av den här dagen!
Fått en ny tid till skolsköterskan på torsdag. Då måste jag verkligen gå.
Halvgammal bild

This is how I feel today



Hope you enjoyed Klaras fina inlägg hehe<3

Känslan när man drömmer att man går igenonom hela torsdagen, långa skoldagen + lång föreläsningen i stallet, och sedan vaknar upp på morgonen utan att ha gjort ett skit. Haha orkar inte mina äckligt långa drömmar nuförtiden. Känns som jag drömmer i ett dygn, de är så sjukt långa!
Sitter på sista lektionen nu - matte. Slutar kl 16:10, sedan ska jag vänta här en halvtimme på mamma så att vi kan åka till stallet. Ska bli intressant, men det kommer sjuukt mycket folk och jag är trött som fan. Vill bara hem och sova.
Börjar bli ganska nervös. Ska till sjuksköterskan/kuratorn imorgon och prata. Det började med att min mentor ville prata med mig om min äckligt stora frånvaro från gympan. Jag berättade lite om hur jag mår osv, och hon tyckte jag skulle gå till skolsköterskan. Ska bli skönt att få snacka I guess, men är ändå rädd att hon inte ska förstå någonting.

Hallå i Lingonskogen del 2

Klaaaar på toan, här kommer en bildbomb från Tyskan och lite andra roliga saker också. Komentera gärna, är själv väldigt nöjd med bilderna :) *stolt*
Sååå, fina va? den som är längst ner funderar jag starkt på att ha som profil bild på facebook, tycker ni det ? Pusss

Hallå i Lingonskogen

Hej hej, nu sitter jag och Klara på Tyskan.
Vi slutar snart och det ska bli så skönt för jag är så bajsnödig, måste till toan PRONTO PRONTO !!
Nu ska jag bajja, så hörs vi sen dagboken.
Puss

Söndag.

Tänkte klämma in en bild på min råtta Sheba <3 SÅÅÅ adorable!
Imorgon är den en ny skolvecka ahead... Får se hur det går... puss

THE WOMBATS

Fick jävlig massa med musiktips i skolan i fredags av en kille som har samma musiksmak som mig!
DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR <3 <3
Indie måste vara den bästa musikgenren... Eller jag kan inte bestämma mig riktigt mellan rock och indie.

Har ni någonsin känt att vad ni än gör, så blir ingenting bra?

Fan att hyffsat glada perioder aldrig kan hålla i sig.
Börjar känna mig sämre igen... Antagligen eftersom skolan börjat och jag känner världens press. Händer också en sak utanför skolan som tar ganska mycket på mig. Men det vill jag inte skriva här, tyvärr. I alla fall, jag är inte i fas i alla ämnen i skolan. Jag måste också sluta vara borta så mycket samt plugga mer hemma etc etc. Men har ingen ork, motivation eller någonting. Sånt här tar onödigt mycket på mitt självförtroende. Känner mig värdelös som inte kan uppnå någonting. Det är vad jag känner mig också - värdelös. Låter som värsta attentionwhoren nu, men det är så jag känner. Inte värd ett fucking skit, för jag kan ändå inte åstadkomma ett fucking skit.
Och det är nu många tänker "Men ryck upp dig. Gör skiten ändå, ge inte upp" blabla. Men hur jag än försöker att inte ge upp, att verkligen kämpa mig igenom allt - så går det inte. Jag faller ändå ner i min grop igen. Jag kan inte rycka upp mig.

Ska åka och gymma om en timme. Ska bli så skönt. Bara springa av sig allt.

Sitter i skolan

Har sovit 3h inatt igen, ändå är jag JÄTTEpigg!! XD Fattar fan inte??
Idag är den fredag den 13e, och jag ska till stallet! Jag kommer att ramla av eller nåt.

Redan torsdag vafan!

Det är redan torsdag, vilket betyder att det är helg imorgon:D
Kom precis hem från att ha tränat med Flurry på friskis&svettis. Gick faktiskt bättre än förväntat! :D Trodde min kondition var sämst efter jullovet, men det var inte så farligt^^
Det var jätteskönt att röra på sig. Fick ta ut mina aggressioner och frustrationer osv på löpbandet! Nice... Imorgon blir det stallet också, känns super det med!
hahaha här är Florentina, jag och min brorsa Jocke på mammas 50-årsfest :) Kände för att lägga upp nåt!

New year, new me!

Hej på er igen! Gillar inte att skriva långa, tråkiga inlägg. Men tänker göra det nu! Den som inte vill behöver inte läsa.
Jag hade för höga förhoppningar om mitt 2011. Året innan det var nämligen ganska bra, så jag ville att 2011 skulle bli minst lika bra. Men såklart blev det inte det... Året startade med en riktig kniv i ryggen av en "vän", så jag mådde ganska väldigt dåligt ett tag. Men till våren började jag rycka upp mig och känna mig bättre. Blev mer social och kände glädje. Men när sommaren kom började jag av någon anledning känna mig riktigt jävla kass igen. Ingen riktig anledning den här gången, men allt kändes hopplöst och jag kändes hopplös osv... Sånt jävla skit. Kände ingen glädje på hela sommaren. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för jag satt mest hemma och gjorde ingenting. Njöt iaf som fan av ledigheten, så jag ville verkligen inte börja skolen igen. Speciellt inte gymnasiet. Hösten har varit jobbigt pga av allt hattande hit och dit i skolan. Bytt skola och klass två gånger, vilket varit lite jobbigt. Kände inte riktigt att jag landade någonstans. Men när jag bytte till Sam/Media på Täby Enskilda orkade jag inte byta. Så I guess that I belong here... Intalar mig att det kommer gå bra, trots att jag inte trivs så jättebra om jag ska vara ärlig. Hur som helst så kom "vintern" som inte bestått av någon snö över huvud taget. December har varit den månaden som känts riktigt bra på hela året! Den var ganska awesome... Vet inte riktigt varför men började känna mig lite gladare etc.
Jullovet är nu över och jag är inne på andra dagen på vårterminen. Det har gått lite för snabbt, men vad gör inte det? Man hinner inte ens tänka, så har det gått jättefort med allting -.- Har iaf ägnat mitt jullov till att ta det lugnt och bara vila upp mig. Har haft en bra födelsedag, julafton och nyår! Har även ägnat mycket tid åt mina råttor, så de är ganska tama nu c:
Ser verkligen inte fram emot den här vårterminen. Men jag ska försöka... typ. Hoppas jag gör det iaf. Men inte så kul att börja terminen med skoltrötthet. Men får bara sån ångest över att tänka på alla de veckor jag har framför mig i skolan. Det är ju för fan 6 månader till sommarlovet... Tror jag dör D:
Mina nyårslöften då? Jag har bestämt att jag ska leva mitt liv - bli mer social, gladare och börja gå på min magkänsla och göra det jag vill. Jag ska alltså inte vara rädd för att vara mig själv eller se ut som jag vill. Tror detta kan hjälpa mig att komma ur min depression. Sparka upp mig själv ur den grop jag grävt mig ner i, komma ut mer.
De här två veckorna på 2012 har varit väldigt bra förutom när jag tänker på skolan. Jag känner mer glädje och kan njuta av saker. Har kommit igång med ridningen igen, och jag känner mig glad igen när jag rider. Känns så jävla bra :') När det gäller mina kära vänner känns allt stabilt igen. Så glad att jag har er och jag hoppas jag får ha kvar er länge, länge, länge <3
Det var pretty much det jag hade att berätta! Lite catch up sådär och lite avslöjande om hur mitt liv varit det senaste året. Kanske börjar skriva lite mer om sådant. Så trött på att hålla allt inom mig. Det är en till faktor til varför jag mår dåligt.
Ha ett förjävla bra 2012 med er!




RSS 2.0