NYÅRSKRÅNGEL

Herregud vad krångligt allt ska bli i sista sekunden. Börjar känna mig lite småstressad, men måste chilla :3
Jag och Tove ska eventuellt träffa Clara och Maria, sedan ska vi träffa Jonad, Filip och Daniel...
Är hemma hos josefin och ska dra hem sen ! puss

Planer för veckan!

Idag: CHILLA GALET HEMMA

Onsdag: Staden med Louise <3 shoppa på mellandagsrean, får väl se hur mycket folk det blir!
Torsdag: Täby Centrum med Linnea <3 vi ska också shoppa på mellandagsrean.
Fredag: På dagen har jag ingenting planerat, men jag och Josefin ska till Hornstull för att sola solarium. Ekisblekis varning, mitt smink matchar inte min hud längre :S
Lördag: VET INTE
Söndag: VET INTE

bajs

Klockan är 06:00 och jag har inte somnat för natten ännu. ORKAR INTE... lär väl inte bli någon sömn överhuvudtaget inatt.

Hoppas alla fått en bra jul ! :')

För det har jag!
Jag har haft mysigt med familjen osv och fått julklappar.
Fick lite saker till råttorna, presentkort, pengar, nya gardiner, ögonskuggspallet och ett gitarrställ! :)
Vad har ni fått? ^^

Jeremy Sumpter

Jag zappade runt på tvn igårkväll och gissa vilken film som gick? Jo, Peter Pan otecknade versionen. Hhahaha, hade nästan glömt bort den filmen och att jag var helt och hållet kär i han som spelade Peter Pan - Jeremy Sumpter. Så jag var självklart tvungen att kolla på filmen :') Nostalgi!
Men seriöst, trodde inte att jag fortfarande skulle tycka han är snygg. XD Men... det var han! Grejen är ju att han var 14 år när filmen spelades in. Känns helt fel att tycka en 14årig pojke är så jävla het... HAHAHA
Hur som helst var jag iaf tvungen att titta hur han ser ut nu, då filmen spelades in för 8 år sedan. Eh ja... SHIT HERRE HELVETE VAD SNYGG HAN ÄR NUUU! Hahahahahhaa... född 89 tror jag det var. Jag smäller av.
DÅ:

NU:







Alltså... ah. Bilderna säger allt XD






hahaha söta

BTW, nu har jag bestämt namn på dem! Sheba och Elly blir det! :D
De är väldigt tama nu!:)
Sorry för småskabbiga bilder haha, men det var råttorna jag ville visa<3

Dan för dopparedan

God jul på alla! :)
Idag följde jag med Flurry till hennes medryttarhäst och hjälpte henne! Gick dock inte att få in hästjäveln från hagen så efter en timme gav vi upp. Men jaa... blev mocka hästskit iaf!
Efter det drog jag hem. Har precis städat mitt rum inför imorgon och slagit in de sista julklapparna! Julmys!!
Puss ^^

Mot IKEA och teknikmagasinet

Ska till IKEA nu med mamma för att handla en sak jag önskar mig! Sedan ska vi till teknikmagasinet så ska jag få nya PS2 kontroller! :) Mina gamla bet min kanin upp så jag kan inte spela på det :'( Men nu jävlar hihi <3 Saknar alla mina spel.
Vaknade väldigt tidigt imorse pga Josefin sov här och hon skulle upp till skolan. Eller skolavslutningen... Men jag kunde ligga kvar i sängen iaf hihihihi. Owned!
see ya :3

Peace and love 2011 NOSTALGI <3

Sitter och tittar tillbaka på gamla bilder från i somras. Saknar peace and love jättemycket! Det var så mysigt och kul och underbart och åh<3 Var där med Mikaela (som skulle åka till USA inom en månad i ett år) och Clara! Så det var jättekul att umgås med Mikaela innan hon åkte lixom :(
ASSÅ HAHAHHA  VAD FAN GÖR JAG !





MISS THESE GOOD SUMMER MEMORIES <3


Dagens smink!

Gillar att jag sitter och bloggar om dagen och dagens smink etc kl halv två!!

Imorgon blir det gymmet!:) ...eller idag blir det :S shit borde sova nu

Sollentuna centrum!

Var och julhandlade idag med Tove! Hittade rätt mycket saker, är nästan klar nu!
Det var jättemysigt att åka dit. Lite omväxling än täbban hela tiden också. :) Käk på Forno Romano blev det också! Fysatan vad gott!

Idag är det lördag

Och jag uppdaterade aldrig någonting om min födelsedag! Fick iaf 1150kr, örhängen, en förjävligt mysig filt, presentkort på gina tricot samt SF bio! Fick också en suuuuperbra body lotion. Man blir jättelen, det är helt sick! Love it :)
Ska ev. till Sollentuna Centrum idag med Tove, måste julhandla lite. Mysigt :)
Jag är också ganska säker på att jag ska döpa mina råttor till Sheba och Nala. Btw gjorde jag en video på dem igår! Lite dorky blev den, men whatever :D

HAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAH jag orkar inte ;__;

Det här är så kul så jag håller på att dö... litterly

14 december

...Vilket betyder att jag fyller år imorgon! :D Yey, pengar<3 haha. Ska hjälpa till att städa, baka och så snart eftersom släkten kommer och firar mig imorgon.
Kom hem för ca en timme sen, har varit med Klara! Jättemysigt, vi käkade på vallathai och snackade en massa :) Härligt.

Precis gosat med råttisarna och den som varit mest försiktig och tillbakadragen var idag jätteframåt! Gick runt på axlarna helt naturligt och bah klättra upp i mitt hår och satt där! Hahaha jag dör :')
Det luktar dock jättestarkt råtta i mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska göra för att få bort lukten. Typ städa buren varje dag? Men det är själva råttorna som luktar inte bara bajset. HAHA. Och de måste vara i mitt rum, annars får mamma damp eftersom hon är rädd för dem.

Favourite gifs


Dagens låt!

Riktigt bra låt jag hittade!

Monday!

Jag ska hem från skolan snart och ta upp mina råttor för första gången! :) Så jävla glad!
Vet inte vad jag mer ska skriva. Hahaha, bara typ en liten miniuppdatering!

FÖDELSEDAGSPRESENT <3

Fick ca 13 veckor råttor idag som en tidig födelsedagspresent!! Herregud jag är så jävla glad! Vill bah ta upp dem nu på en gång och gosa sönder, men de måste vänja sig för allt nytt först... Hahaha :') Har velat ha råttor så länge!
Har inte döpt dem än... Måste komma på nåt bra!
Här är iaf en av mina bebisar, den andra ser exakt likadan ut hehe

Bilder från bröllopet!

De gifte sig på Gimo Herrgård, ett slott där de har hotell och restaurang. Mitt ute i ingenstans i Norrtälje/Rimbo låg det!
Hur som helst så var det väldigt fint där, och själva vigseln höll till i trappan till ingången! Litet och mysigt bröllop :') Det var snö där också, perfekt vinter vinterbröllop!
Här är mina syskon på pappas sida; Sandra och Jocke!  :)

Brorsan gifter sig imorgon! :')

Yes! Så jag ska bestämma mig vad jag ska ha på mig nu, sedan ska jag sova och upp tidigt osv!!! Ska bli så kul att de äntligen gifter sig <33333 Kommer att vara ett litet bröllop, men det är ju hur mysigt och fint som helst.
Kan verkligen inte fatta att han ska gifta sig omg... :') hihi. Kommer att fota en hel del, så var beredda på fotobomb på söndag eller nåt!
Puss sålänge, blir ingen uppdatering imorgon!
Hhahahaha det kommer bli såhär när vi åker imorgon for sure! As always... Ibland är det dock tvärtom att jag är den som är seg... Men w/e hehe

OLIVER SYKES

Jag älskar verkligen hans tatueringar! Så jävla snyggt jag döööööör! Speciellt det partiet vid halsen och armarna. Och han är snygg as fuck dessutom, hans utséende är speciellt! För de som inte vet, sjunger/screamar han i bandet Bring Me The Horizon
It never ends - BMTH

SLEEP IS FOR THE WEAK

Varje kväll:


Varje morgon:


FÖLJ MIN KOMPIS

http://youngwildandfree.devote.se/
http://youngwildandfree.devote.se/
http://youngwildandfree.devote.se/
Hon har en jätteintressant och rolig blogg där hon skriver om allt möjligt och lägger upp bilder! :D Puss på er!

Nu ska jag gå hem till Tove för att äta och eventuellt bleka hennes hår om vi hinner. Jag är ensam hemma och vi har i princip ingen mat... Over and out!


Och justdet, jag har fixat till
min teckning ytterligare.
NU är jag HELT klar! ^^

(klicka för större)

GODMORGON SÖTA <3

Jag har ingen bra morgon, jag har sovit 4h. Trodde jag iaf skulle få sova 5, men kunde inte somna på en gång :( baaaajs.
Hejdå

GYMKORT CHECK

Yes, idag åkte jag och mamma till Friskis&Svettis och köpte gymkort! Köpte årskort på delbetalning. Jag hoppas verkligen att jag kommer att vara duktig och använda det. Annars kommer jag bli besviken på mig själv, särskilt eftersom jag från och med nu måste betala ca 190kr/mån i ett år.
Men ska bli jätteroligt att börja träna! :) Jag gör det inte för att gå ner i vikt eller något. Jag vill bara bli piggare, känna mig friskare och helt enkelt bygga muskler. Inte fel att bli lite fit till sommaren heller. Sedan är det väldigt kul att träna också när man väl kommer igång.
Titta, vad långt hår jag har fått:D Wiho!
Ser ut som en tomtenisse, haha jag orkar inte :(

Drawing = finished

Nu är skiten klar då... Måste faktiskt säga att den här är jag riktigt nöjd med! Även om proportionerna inte stämmer till 100% så är det betydligt bättre än vad jag brukar rita :3
Jag tror ögonen sitter lite för högt upp och näsan är lite... sne. Tror jag. Någonting är det haha.
Ska antaglien fixa till håret lite också med skuggorna. Det ser lite slarvigt ut om man jämför med ansiktet känns det som.
Nu ska jag sova, kommer sova typ 5h. HÄRLIGT!! Men skit sammaaaaaaa. Puss

Drawing

Ville inte sova igårkväll, var för rastlös trots min trötthet. Behövde också få ut mina aggressioner och frustrationer på någonting. Fick ett ryck och ville teckna någonting. Jag älskar att rita, men är inte alls duktig. Alltså blev jag ganska nöjd med det jag fick till igår. ^^

Patrick
Bon Iver - The Wolves (act l & ll) Perfect insprirationmusic!

One night to be confused

Okej idag har varit en bitter dag för mig. Vet inte varför. Är skitlack på småsaker, haha. Jag blev skitarg på pappa för han lagar så äcklig mat hela tiden och då började de skälla på mig att jag inte hjälper till ett skit hemma. Vilket jag faktiskt gör, bara kanske inte så mycket de senaste två veckorna. Men det är för att det är så mycket i skolan. Herregud, sen är det annat kaos hemma atm. Pallar inte.
ÄR SÅ ARG OCH HUNGRIG OCH BITTER OCH TRÖTT PÅ ALLT JUST NU.
Förlåt för deppmode inlägg.... Igår också. Men vill verkligen få ur mig allt jag orkar inte.
Ska sova nu! Puss
Patrick

Pretty much my day....


Insecurity will destroy you

Den senaste månaden har inte jag ridit mycket alls, då det har varit mycket i skolan. Men det är inte bara därför heller. Jag känner nämligen ingen glädje av det heller längre. Visst, jag älskar min häst jättemycket och att rida henne. Det är bara så fort jag känner att det inte går bra, vilket är varje gång jag rider, så blir jag så jävla arg på mig själv. Känner mig så dålig och som att jag förstör henne med min dåliga ridning.
Min mamma rider nämligen henne nämligen jättebra, obviously, och då känns det som jag bara förstör allt och är jobbig och ivägen när jag är i stallet. Trivs heller inte så bra i stallet då det bara en massa tanter och vuxna, som jag inte tycker är roliga eller trevliga alls. Jag antar väl att de försöker göra att jag känner mig välkommen, men det känns ändå inte som jag är det. Känns som att så fort jag vänder ryggen till så snackar de om mig att jag är så liten och dålig och inte borde få det ansvar i stallet som jag har.
Suck... Jag vet i bakhuvudet att allt det här bara beror på dåligt självförtroende. Men det känns verkligen som alla skuldkänslor jag känner i stallet, är sanna. Jag behöver känna den lycka när jag rider, som jag gjorde förut. Jag vill känna glädje av den. Av någonting. Just nu är det enda ljuset i min vardag en viss person.
Patrick

Sitter i skolan

Sitter på lektion atm! Vill bara hem och sova jag är så jävla trött! Och hungrig... vill ha lunch snart.
Igår var jag ute och sprang, vilket var jätteskönt! Jag sprang ca 4km och det springer jag på 40min. Jag är inte direkt världens snabbaste, men det gör ingenting tycker jag. Jag tränar bara på kul och för att känna mig piggare. Haha, är inte direkt piggare atm med all träningsverk, men det kommer sen hoppas jag. Är så trött hela, hela tiden.

Patrick

School tomorrow, kill me

Gokväll! Haha
Var ju med Florentina idag i Täby C. Efter det åkte vi hem till henne, mätta som fan från donken! Hon hjälpte mig jättemycket med ett religionsarbete, herregud vad skönt. Så snäll, går verkligen in för det och är engagerad när hon hjälper till. Underbar! Den tjejen alltså... Älskar henne så mycket. :') Fick en massa kläder av henne också, då hon rensade sin garderob. c:
Nu ska jag läsa en jävla svenskabok, orkar inteeee. VILL HA JULLOV NU TACK!!!??

Andra advent!

Hejsan gullungar!
Idag är det ANDRA ADVENT!!!! Fortfarande ingen snö, men jag har ändå julkänslor. Vi har julpyntat och sånt, och så har jag påverkats av all julpynt utomhus och i centrum :) Ska snart till Täby centrum med min älskade Florentina. Igårkväll pratade vi i telefon i 2h! Herrejävlar, jag som hatar att prata i telefon. Haahaha men vi hade nog världens mest värdelösa, onödiga samtal. Ni anar inte... HAHA

Det var jäääättekul igår med Linnea och Sara. Tove kunde tyvärr inte komma :( Men det var längesen jag skrattade så mycket, fy vad kul! Hahaha <3

Over and out!


Ska träffa några gamla tjejkompisar!

Grundskole-kompisarna som man inte träffar så ofta längre! ^^  Sara, Linnea och Tove. Eh ja, tove träffar jag ju i skolan varje dag men Linnea och Sara träffar man typ aldrig. Ska bli jätteroligt

RSS 2.0