2009 fyfan...

Suttit och läst igenom min gamla blogg, den var under hela 2009 och lite av 2010.. Fyfan vilket år! Hade gjort en sammanfattning av hela året där också. Blir typ deprimerad... Blev fett tacksam över allt jag har och hur jag har förändrats sedan dess.

Ska göra en sammanfattning av 2010 snart också. Ska börja redan nu, den ska bli riktigt bra! :)


29 November

Hej, jag har en halvbra dag idag.. Har gått i stor kofta med halsduk i skolan och sov igenom lektionerna kändes det som... Gick dock hem efter lunch. Somnade hemma en stund och sedan ringde sjuka Florentina så jag drog hem till henne och chillade lite framför tv:n och passade på att hämta lite grejer jag glömt där. Nu har jag precis ätit och ska slå in lite julklappar och jag har faktiskt julstämning till skillnad från förra året :S
Ska lägga mig  t i d i g t  ikväll så jag kommer upp imorgon!




Kaaallt och snö!


tjockat den där idag med ;s


28 november

Hejsan!
Har extrem söndagsångest och vettefan hur jag kmr klara nästa vecka -.- Min helg har iaf varit hyffsad... i fredags var jag och Klara i täby centrum och jag köpte lite julklappar och på kvällen åkte jag till Tove och vi flummade som fan:P älskar dig sötnos<3  Igår till idag spenderades i grindtorp. Såg paranormal activity 2 i lördags också! den var fan läskig, men trodde den skulle vara värre faktiskt. Idag så har jag varit seeeg som fan, men josefin gick upp kl 9 som vanligt aspigg så hon gjorde lussebullar medan jag sov... Haha, love u söta människa <3

Sitter nyduschad med min älskade ansiktsmask och lyssnar på musik:) Ska typ sova snart... Puss!




25 november

En dålig dag behöver inte sluta dåligt :)


har den här låten på hjärnan btw xp



fredag imorgooooooooooooooooon, pepp! Godnatt bitches<3


torsdaaaaaaag!

Haft en asdålig dag, den började med att man försov sig och hade jättesvårt att komma upp ur sängen. Har sovit dåligt i typ två veckor vet inte varför -.- Sen så när man väl kommer till skolan så ville jag bara SPY på vissa människor, blir så trött. hur fan ska man orka en termin till efter den här? :S kommer allvarligt talat inte sluta så bra om de fortsätter som de gör.
Och vart ska man NU? jo, till stallet och rida i snöoväder och 372 grader kallt UTAN ett ridhus! Oj, så roligt jag skulle stanna hemma om jag inte hade missat den två ggr i rad.. Jag gillar att rida men det är allvarligt talat är det inte så roligt i det här vädret.
Dagen har inte bara varit piss, har vart bra saker också. Imorgon äre fredag gott folk! Då ska jag och Klara åka in till Täby och julhandla, sedan ska jag sova hos Toffe vilket var jättelängesen! Vi ses typ bara i skolan numera.

Puss på er!


23 November

ååååååh damp hela mitt liv är en stor jävla misslyckad smet. Snälla halka inte i den! Orkar verkligen itne mer, allt blir bara helt fucked up. Måste ta tag i mitt liv och i mig själv innan jag tappar allting. Hoppas det här bara är en dålig dag, ska sova nu -.- godnatt



23 November

Hejsan, sitter hemma hos josefin och pluggar. Eller hon pluggar iaf -.-
ska dra hem om ett tag och jag kmr typ blåsa bort på vägen, det blåser som FAN kan jag berätta för er. hela lägenheten skakar och knakar???
måste kila nu, pusshej!

En häst i bilen?



HAHA wft?!

Söndag

söndag idag och jag ska plugga en massa hemskunskap och städa. Kul -.- Men måste göras. Jag fasar inför nästa vecka, särskilt inför imorgon. Teatergrej på engelskan, redocisning på musiken och så ska ha en mattegenomgång själv med min mattelärare eftersom jag fick IG på omprovet. Hjälp?

Har skaffat lösen på bloggen nu, för jag vet inte vilka som läser min blogg och jag skrivet ju gaanska öppet iaf. :/ Igår vare iaf nice, förutom att min mamma förstörde hela kvällen orkar inte ta upp det här. Men annars var det nice och man fick se lite drama utanför java.. HAHA. Efter det gick jag och josefin hem till henne och lite senare kom André. . . Blev väl film och lite sånt mys xp

Sitter och letar efter en bra plattång som jag ska önska mig. En i keramik kanske? Dem är ju bra och sliter inte så mycket på håret. Mycket text det blev, puss!


20 November

Hej! Har precis kommit hem från täby galopp och centrum.
Träffade massor med människor på täby galopp, toves pojkvän bl a och sen gick vi mot  täbban och träffade lollos pojkvän, söta som fan:) Ensam jag känner mig dock -.-

Nu ska jag äta, duscha och plugga sen drar jag mot grindtorp till Nusseff och André de små bögarna. Hörs ikväll kanske! Pusspuss


gammal bild på Nusseff<333

fridaaaay

Helg nu, och har hemskt mycket plugg. Har precis kommit hem från Klara som gästbloggade som ni såg. fina frågor va? Hoppas ni förstår att det var en gnutta oseriöst också:D

Nu ska jag äta choklad och dricka vatten, fett törstig. Pusspuss!


Medan vi faller

Sitter och lyssnar på Daniel Adams-ray :)
Inatt så vaknade jag mitt i natten och spydde helt random. Antagligen har jag fått i mig någonting konstigt, men vettefan vad lixom? Magsjuka har jag iaf inte för då skulle jag må sämre. Jag har bah lite huvudvärk och mår lite illa. Febern har iaf lagt sig. Fan, alltid ska det vara något! xp Gick iaf till skolan, utan smink också. Jag orkade inte sminka mig så jag har sett ut som en korv hela dagen. Orkar inte bry mig om det heller.
Imorgon är det fredag, så jävla skööööönt! Har dock inga planer för imorgon, sorgligt nog blir det nog plugg :S Vi har grymt mycket till nästa vecka. Men på lördag ska jag på gymnasiemässa med Tove, Elias och Abbe och på kvällen blir det André och Nusseff (josefin)!
Mycket text det blev :s Ska gå och lägga mig nu och sova tidigt!


Daniel Adams-ray - Medan vi faller



17 November

Idag har jag råpluggat historia om första världskriget. ett rent jävla helvete -.- viktigt läxförhör imorgon, får se hur det går.
Fick VG på mitt franskaprov, fan! helt jävla sjukt nöjd och stolt jag är?

Mår asilla, har huvudvärk och feber men måste till skolan, vilket stör mig enormt. Vill bli frisk inför helgen lixom. Har inget mer ointressant att skriva, så godnatt! :)<3


Kul man kan ha med picasa -.-


Horoskop

Här är veckans horoskop för min del; stämmer in väldigt bra som vanligt:) Alltså den här veckan han nog varit och kommer att bli den jobbigast och händelserikaste veckan på lääänge både psykiskt och fysiskt -.-

Skytten Vecka: 46 (2010-11-15 - 2010-11-21)
Det kan kännas obehagligt att ha en press på sig, men det är också något som ibland är nödvändigt. Utan en deadline skulle du kunna vela mellan två eller tre olika intressanta alternativ. Men nu tvingar omständigheterna dig till att göra ett val. Den här veckan bestämmer du dig och sedan bär det av mot ett nytt äventyr.


16 November

Nyss kommit hem från tekniska, måste verkligen plugga nu och ska för en gång skull gå och lägga mig i tid. Blev alldeles för sent igår -.-

Funderar på att skaffa lösenord till min blogg...


snabb,mörk,webcam bild på mig från imorse! hann inte lägga upp den då...

15 november

My birthday's coming up, yeah;D
imorgon blire tekniska med josefin för hela slanten! Och på fredag ska vi äga hela blogg.se och facebook for sure!<3 Borde sova, ska det snart. Febern vill dock inte lägga sig... Måste vara nåt allvarligt fel på mig, seriöst! I ett år har jag nästan ständigt haft feber mer eller mindre. wtf lixom? Nåt annat som är wtf är osäkra 96or som inte vet vad kärlek är -.-
Ska lägga min nu, ska bara ut o dra ett bloss med danne :S Fan vad öppen jag blivit i bloggen:S
vill ha helg! -.-
Puss och Godnatt!


15 November

Kom precis hem från skolan, ska sätta mig och plugga snart.
Kollade även tempern nyss och jag har fan fortfarande feber :o inte braaaa, men måste vara i skolan iaf! Är sugen på c*gg men måste trappa ner på det... :(

Sveriges tråkigaste inlägg:D


14 november

Ska träffa danne, sen ska jag gå och lägga mig och pussa på min mobil, är skittrött.
Alltså nej, min mobil är inte freakin awesome men jag gillar den iaf. Den har fan knappar, hallelujah! -.- Liten och söt är den också, precis som jag HAHA fast ne.
Har nog fortfarande lite feber, men ska kämpa mig iväg till skolan iaf! De sista veckorna ska jag vara i skolan varje dag har jag bestämt. HAHA skulle skarpt behöva ett lycka till.



14 November

Äntligen fri ifrån min samsung <3 Nu är det en sony eriksson som gäller xp hade inte alls tänkt att köpa en sony men hittade en snygg/bra modell.
HAR COMVIQ KOMPIS OCKSÅ FTW <3


13 November

Idag har jag mått lite bättre. Pallrade mig iväg till Kista och höll en presentation och det gick väl helt ok :s
Sen har jag vilat resten av dagen och känner mig faktiskt på bättringsvägen :) Om jag mår helt bra imorgon så ska jag och pappa kanske dra iväg och kolla på mobiler! Fyller ju år om ganska så exakt en månad och en ny mobil står högst upp på listan... Kanske kan få en liten förskottspresent ;)

Ska nog sova snart! Är helt slut, dock är klockan bara halv tio xp Lägger in en skön låt; Free fallin med John Mayer. Puss&godnatt!







HAHAHA!

originalet om ni nu av någon anledning inte sett den x)


och en freakin awesome parodi;


f*cking retarderade människor...

Just nu gillar jag inte min klass.
Vi har hållt på med ett stort projekt till en tävling som äger rum i Kista Galleria imorgon (First Lego League).
Vi har arbetat om sjukdomen MS och jag, Clara och Tove har tagit på oss att presentera hela arbetet inför en jury eftersom ingen annan ville.
Nu ligger jag hemma och har 39 graders feber och skulle verkligen behöva en ersättare. Får man det eller? NEEEEEEJ, FÖR ATT INGEN JÄVEL VILL? SÅ NU MÅSTE JAG PALLRA MIG TILL KISTA FÖR ATT PRESENTERA DEN DÄR SKITEN I ALLA FALL? VI KOMMER ÄNDÅ ATT FÖRLORA HELA SKITEN. BLIR SÅ JÄVLA ARG VILL BARA GÅ TILL SKOLAN OCH SKRIKA ÅT ALLA ATT DE KAN STOPPA UPP NÅGOT.

kaos

word

Lästa Sannas blogg och hon skrev det här i ett av sina inlägg;

"Varför ska man hoppas? Hoppas på saker för att sedan bara bli besviken... Det är mycket bättre att tänka: nej det här kommer ändå inte hända så är man beredd på att bli besviken redan från början.
Folk brukar säga: sluta aldrig hoppas, sluta aldrig tro... Om man lyssnar på vad dom orden säger så slutar det alltid med att man blir besviken och ledsen. Jag har blivit sviken så många gånger av de som jag trott är mina vänner och ändå lär jag mig aldrig! Jag måste fan skärpa mig nu! Sluta hoppas=slipp besvikelsen"

Håller med till 100%! Och om man tänker från början att det inte kommer hända så blir man ju skitglad om det faktiskt skulle hända. Det stora problemet är bara, hur fan ska man kunna sluta hoppas?
Ville bara dela med mig av orden (:

I'm feelin so fly like a G6

Hatar att vara sjuk. blir så jävla rastlös -.-
Jag är hungrig, känner lukten av typ stekt fläskkotlett, wtf?

VAD HÄNDER I HELGEN????



Onsdag

Är sjuk -.- Men mååste till skolan fyfan.
Ska inte skriva så mkt för jag är pmsig idag. Ångest på allt. Fast jussdet, då är ju allt som vanligt<3

Såhär mysigt var det idag:


och såhär söta var jag och Tove i tidsags x) cp...


Hiss&Diss





En hissning också; Collide - Howie Day


Försökte verkligen klämma ur mig några hissningar  -.-



måndag...

Sitter i skolan och har skittråkig, vi ska jobba med nåt jävla robotprojekt som vi ändå kommer att förlora på<3
Orkar inte bry mig.

Har haft ett skitnice höstlov och är INTE redo för sex veckor till i skolan. o r k a r   i n t e   < 3

Ska nog blogga lite ikväll. Puss

Hemma från Dalarna

Jag och Tove stack iväg från Täby i tre dagar. Skönt! Men nu är jag tillbaka till verkligheten igen -.-
Tove klippte sig och slingade håret också! Mörkblonda slingor i underhåret och så färgade hon det typ vitare i luggen. Jättefint blev det :* <3



Fan vad det regnar och blåser :s halvmysigt lixom... och det är fan NOVEMBER? Jag fattar ingenting. Har även börjat köpa julklappar lite smått. Herregud?
Nu ska jag sova iaf! Imorgon får jag goda nya c**g också! Om nom nom... Kyss på det.

RSS 2.0