hahha mjo...


KENT NYA LÅT - jag bara älskar den!


Dagens horoskop

"Det finns en person du känner en viss dragning till men som hela tiden ger dig tvetydiga signaler. Även om du drar dig för det, så bör du ställa personen mot väggen för att få reda på vad den verkligen vill. Leker någon med dina känslor så kommer det att sluta olyckligt."




Torsdag helvete

Ganska bra dag idag för att vara en torsdag! Förutom att jag försov mig så jag kom försent en timme :( Men men...

Har fått bekräftat att jag ska få nytt schema nu! Får skippa idrott, tyska, psykologi, (kanske)svenska. Känns finfint!
Om jag ska skippa svenskan så kommer jag att vara helt och hållet "ledig" på fredagar. Villkoret är skälvklart att jag ska använda tiden till att plugga på de ämnen jag behöver istället.
Nu ska jag ägna tid åt mina råttor som är spralliga som in i helvete.... Men ååh vill egentligen sova nu för jag har bara sovit 5h inatt. Gah...

Åter igen älskar jag mina vänner <3 Alla är så fucking underbara, åh!

Godnatt på er!

I can relate to that...


I must change from negative to positive

Idag ska jag till skolan!
Var på utvecklingssamtal igår, och jag har fått en plan över hur jag ska arbeta fram till sommarlovet. Det är nämligen bestämt nu att jag ska börja ett praktiskt gymnasium till hösten, och därför gå om ettan. Jag är jättetaggad! Men för att jag ska få högskolebehörighet, behöver jag läsa vissa extra kurser. Om jag då satsar på att få godkänt i de ämnena på TEG så behöver jag inte läsa dem sen! Så nu ska jag plugga:

*Historia
*Samhällskunskap
*Engelska
*Naturkunskap
*Matte


Ska även få ett nytt schema, så jag endast behöver gå på de lektioner jag behöver. Det här känns bra faktiskt...  Jag har ett mål nu, ett realistiskt mål.


(Ledsen Klara, kommer inte gå tyska med dig :'( )

.

Fysatan vilka fina vänner jag har! Jag uppskattar er verkligen! Finns inga ord för att beskriva min kärlek till er... Satt och tänkte på det nu, hur alla jag pratat med idag varit så jävla sympatiska, hjälpande, peppande, roliga, kloka, underbara etc etc etc även fast ni kanske inte själva har en så bra dag. Och det är så riktiga vänner ska vara. Åh, vad glad jag blir. :')

varsågoda - en skabbig gif såhär kl halv ett på natten haha. omfg måste sova, bye!



Det vart staden idag!

Med Tove! :) Var riktigt mysigt faktiskt. Vi fikade på Wayne's cofee och pratade en hel del om en massa saker, vilket var skönt. Fick även med mig hem två tröjor, en hårfärg (utväxten måste bort), matchande bh & string och en ny bandana! Orkade bara ta kort på tröjorna, dock. ;)

Förlåt om jag inte bloggat någonting på hur länge som helst... Men har inte tagit några bilder, inte haft så mycket jag vill skriva här och så har jag varit för upptagen med annat. Knappt suttit vid datorn den senaste tiden heller.

Well, under tiden jag varit försvunnen har det hänt en del I guess! En liten crush har anlänt till mitt liv numera. Dock är vi nere i en svacka eller vad man nu ska kalla det när den ena "små"dissar den andra... Mina vänner vet mycket väl om det lilla problemet, eftersom jag panikat som en jävla barnunge haha. Förlåt <3
Tänker inte bli bortkastad igen bara... Klarar inte av tanken ens.

Nu ska jag sova, och vakna, städa, springa till bussen, ha utvecklingssamtal, åka hem, blogga förhoppningsvis och sedan träffa Tove! Puss på er!


Ni borde verkligen smaka kaffe latte med hasselnötssmak... Obeskrivligt gott :O Speciellt skummet hahahhaha.



Spring Sunset


Förlåt

Förlåt för sämst uppdatering och att jag inte lagt upp några bilder ännu. Men det kommer!
Nu ska jag åka iväg till skolan för att skriva ett ekonomiprov jag absolut inte kan, sedan åker jag till stan för att möta upp Flurry. Där ska jag köpa en ny smileypiercing, eftersom min kula försvann i Lofsdalen. Kolla skinnjacka ska jag göra också!


Mitt liv är jobbigt just nu med alllt. Läger är så pass att jag kanske måste gå om ettan. Och ni får tycka vad ni vill. "Du kunde ju kämpat lite mer så hade du klarat det?"
"Bara du går till skolan blir du ju typ godkänd i det mesta?"
"Gud vad tråkigt att se alla dina kompisar ta studenten, så har du ett år kvar?"
"Det är bara tre år i gymnasiet, kämpa för fan det går snabbt!"

Och jaa... allt det där stämmer väl. Men nu är det så att om det skulle vara så enkelt, så skulle jag självklart klarat det. Men det är inte så jävla enkelt om man ligger efter i allt samtidigt som man måste göra alla nuvarande uppgifter, om man får en fet ångestklump i kroppen så fort man ska gå till skolan och så fort man ens tänker på skolan. Jag har absolut ingen kämparglöd i mig. Jag har haft lite på höstterminen, och då kämpade jag som en jävla gris innan lovet för att bli klar med uppgifter som ändå inte blev godkända. Jag pallar inte mer, nej jag pallar inte.

Och nu pallar jag inte skriva mer, måste dra till bussen. Bye!


råttis

Back to reality

Hemma från Lofsdalen nu! Jag hade väldigt, väldigt roligt och mysigt. Men nu måste jag fan ta tag i mitt liv. Ligger efter i skolan etc etc. Sån där jävla skit.
Uppdaterar senare med lite bilder :D

RSS 2.0