31 December



Eriksson, jag älskar dina händer och naglar! haha, de är snygga.


En bra grej med mig är att jag fick bra betyg den här terminen :) Sjukt nöjd.



29 december

Hej alla söta!
Idag har jag varit i täby c med mamma och pappa för att leta skor. Hittade ett par på jarméus, ni får nog se de skorna på nån nyårsoutfit på fredag.
Efter det åkte jag till Gamla Stan med Louise, vi fotade runt lite, så ni får bildbomb ;) Dock blev det typ inga bra för det var sämst ljus idag, men ni får ändå!













28 december

Hej på er!
Nu ska ja, pappa och min syster åka längdskidor i ensta! Var ett braaa tag sedan jag gjorde det, så det ska bli spännande! Kommer antagligen ramla och ha mej... Hörs ikväll, puss :*


btw, fick min utväxt färgad igår, jätteskönt! :) Nu slipper man det gråa;)





28 december

Nej, dags att blogga lite!
Nu har en vecka gått från mitt jullov, det är galet! Nyår om tre dagar också, och jag har väldigt mycket i mitt lilla huvud just nu! Sjukt mycket att göra.
Hela julafton, juldagen och halva annandagen spenderades mest med Florentina. Senare på annandagen så träffade jag Tove! Igår försökte vi även åka in till täby för att kolla rean, men det var så mycket folk så vi drog hem istället. Hann dra hem till Louise en stund då också innan jag sov hos tove med emelie och josefin.
Det var mina senaste dagar iaf. Måste dra in till täby nån dag nu också för att köpa nåt nyårsplagg och skor.. c**g och a**o*** måste även fixas! Herre min gud...




24 december

God jul på er! Nu är julafton över och jag är ganska nöjd med presenterna... Hade väldigt gärna velat ha ett nytt objektiv till min kamera bara, men det är så dyrt så jag förstår mina föräldrar x) Fick bl a en hårddisk till min dator så den inte blir så seg och så massa pengar och presentkort :)
Vi har btw 10 kg godis hemma! ;s Allvarligt talat alltså...

Florentina sover här inatt och vi ska dygna antagligen. Lana ps1 spel x) haha... mobba inte!





24 december


23 december - Dan före doppardagen!

Hej på er :)
Imorgon är det julafton och jag har faktiskt galet mycket julkänslor! Skönt, för förra året hade jag inga julkänslor alls, jag kommer inte ens ihåg någonting från förra året.
Knallar iaf runt här hemma med mina nya sockor som jag fick av Tove i julklapp! Har fotat lite också, så här kommer lite bilder.

En liten till julklapp till dig Klara, du får en egen kategori - Klara gästbloggar!
Egentligen skulle du behöva en egen blogg innan du tar över min lilla blogg, gumman ;)














22 december

Julafton närmar sig nu, jag har en julklapp kvar att köpa. Får bli imorgon!

Idag kom Klara förbi en snabbis för att vi skulle byta julklappar. Hon fick hello kitty strumporna hon önskat sig och jag fick en nececcer med en ögonfransböjare i. :) Tack fina Klara!



Här får ni en grym låt av Ron Pope!



22 December

Jag idag!!





5 saker jag längtar till...






20 december

Hejsan på er! Nu har jag kommit hem från skolavslutningen och jag är sjukt nöjd med mina betyg :) 9 VG och ett MVG! <3 mvg är i bild, jag älskar min bildlärare som höjde mig fast jag gör världens fulaste plastlåda? x)








19 November

Hejsan!
Idag har jag sovit, julpyntat och bara slappat. Hur skönt som helst... Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag nog gå och lägga mig!
Jag tycker att Josefin kan komma hem från London nu ;c <3




Charlie is so cool like

SÅ JÄVLA SÖT XD

Jag borde också göra en sån här x)




18 November

Ny kräm för min del :)




20 December - saknar min konfa!

Saknar den verkligen... Saknar genemskapen och hur man kunde vara sig själv. De två veckorna där uppe i Idre utan täckning i mobilen (isåfall norsk), var nog ändå några av de viktigaste veckorna i mitt liv. Kändes som jag blev hel från att ha varit i tusen förvirrade bitar.
Man blev så van vid att ha varit mitt ute i ingenstans, så att när vi kom tillbaka till Täby blev man helt förbryllad över att det fanns civilisation.






Älskade ledare!


Fin bild från dopdagen.


Kyrkan.


Påväg hem till släkten. La upp den här bilden för att mitt hår var soft, dock väldigt mkt slitet :( <3 Nu är det slitet och kort(are).


18 december

Hej på er.
Usch känner mig inte alls bra... Någon fest för min del blev det inte. Mår illa som satan, spydde tidigare idag. Alltså vadfan är det för fel på mig? Någonting måste det vara, är ju sjuk nästan ständigt alltaå. Har varit såhär i ett år nu. Kan doktorn snälla hitta ett fel på mig? Tack

Imorgon ska jag viiiila och bara ta det lungt. Ska sooova såklart sen typ kolla på film. Någonting vettigt måste man kanske göra, så jag kan tvätta kläder eller nåt.
Nu ska jag sova galet, puss!




Blame Game - Kanye West


Btw, min bebis har kommit hem från lagningen! :) Alltså, min nya telefon <3 Kyss på det och hejdå samsung jävel!






17 december







Gosigt!
Sitter här med Louise och lyssnar på massa indiemusik och myser. Snart ska vi kanske träffa Filip och Daniel.. (: Vi ska dygnaaaa! Shoppade lite idag också, eller ah det blev två tröjor iaf!



17 December GÄSTBLOGG

Halloj i stugan !

Har just bakat kladdkaka och gjort potatisgratäng och köttbullar. Allt till morgondagen då det är min sista jobb-dag med Bella. Vi ska avsluta 1,5 år tillsammans med kladdkaka.
Gud, det är så himmla sorgligt. Visst är det dags att ta nya utmaningar och nya steg själv i livet. Men denna brud som jag har kunnat bikta mig hos varje lördag har verkligen satt spår. Och inte bara att bikta och prata om jobbiga saker. Utan också alla minnen vi har tillsammans. Alla fina lördagar !

Ialla fall har jag stått i köket hela eftermiddagen som en jävla förorts kärring med fett hår, fyra bilringar, percings lite här och var och en glad delfin tatuerad i svanken. Med ett stort hubbabubba tuggummi i munnen som hela tiden blåses till en stor bubbla och en super snygg reklam t-shirt från -88 . . . och som står och röker under köksfläkten . . . Nej ursch hemska tanke :o

Ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla på Robinson, har en ny kärlek i det pogramet (så att ni vet ;)).


Och imorgon blir det jobb och mys med FINA BELLA OCH TOBIAS och lille timm :)
Och sedan på kvällen blir det ferre hos natalie.

PUSS






Ny design

Har fixat ny design nu. Halvtveksam om den är snygg eller inte.... Men nu är den iaf klar.

Ska åka iväg till Täby snart:) Kyss sålänge!


LOVE

I   j u s t   w i s h   t h a t   I   c o u l d    h a v e   s o m e . . .





17 december

Godmorgon på er!
Inget bloggande för min del igår eftersom att blogg.se hade lite problem -.-
Men idag är det fredag och efter skolan ska jag möta upp Louise i Täby, så ska vi shoppa. Måsteeee verkligen uppdatera min garderob och festkläder etc, plus att jag har två julklappar kvar att köpa.

På Lördag är det fest hemma hos Natalie, det ska bli roligt:)

Puss på er, bloggar ikväll!


15 december

Hejsan!
Okej, nu är dagen slut... imorgon är det helvetes torsdag! Usssschhh. Men måste gå hela dagen!
Ska sova nu, puss! :)



15 december


Eriksson: Du har jättesnygga ben! De är långa och smala och snygga! inte krokiga och korta som mina...

Jag gillar min ögonfärg :)  , så är det



15 december



Sådär ser jag ut idag iaf! Ny tröja :)
Har fått en ny plattång, en Vidal Sasson eller vad den heter? Asbra! :D Fick ett värmeskydd till också. Snart kommer gäster och vi ska fika och jag ska få presenter. Är vrålhungrig ehehe xp Bloggar mera ikväll för då kommer jag fota och bli fotad! Puss


14 december

hej på er igen!
Känner att det blir galet mycket text i denna blogg, men ska försöka bättra mig med mera bilder från dagen etc :)
Enligt mitt horoskop så ska den här veckan vara en kärleksfull vecka med den jag älskar. Mitt horoskop stämmer verkligen inte längre, otroligt frustrerande. Allt är en berg och dalbana i mitt huvud, vilket jag säkert inte är ensam om. Just nu är det just en fråga som håller på att spränga sönder mig innifrån... Waaay to private för att ta upp här dock. Men ska man chansa eller inte? Vad blir konsekvenserna? Är det värt det? Kommer det kännas rätt?
Åh vad jobbigt.

Imorgon fyller jag år. Är inte så jättetaggad faktiskt. Visst kul att bli ett år äldre etc men jag har ingen lust att fylla år just nu? Okej, jag är jävligt taggad på presenter och pengar för måste verkligen förnya min garderob -.- Men annars skit samma faktiskt. Gud vad bortskämd jag låter, men det är hur jag känner <3



14 december


Det går ut på att vi ska säga en bra sak om varandra och om oss själva! Så let's go...
(Klicka här för att komma till hennes blogg, btw! Nej jussdet hon har lösen ;))

* Jag var duktig idag för jag kämpade på i skolan idag fast jag var 90% säker på att jag skulle dra hem efter hemkunskapen. Gick hela skoldagen, fast jag kanske sov under svenskan, idrotten och franskan. Aja, var iaf där!

* Eriksson, du säger att skolan går skit.. men om man jämför med förra terminen så har du mycket bättre närvaro! det är ett bra framsteg, för det är jättesvårt för mig. Så du har faktiskt kämparglöd i dig, du måste bara få fram den liiite till :D




13 december - Lucia

Hejsan alla fula bloggläsare.
Just nu sitter jag hemma hos Josefin, jag fick sova här eftersom jag har hemkunskap i Näsbydal imorgonbitti. Hon ligger och har feber nu helt plötsligt och hostar som fan. Själv har min hals blivit värre, förut så hostade jag ibland sådär men nu har jag ständigt ont och hostar som fan. Nej nu ska jag sluta klaga. Hoppas hon inte smittar mig iaf.

Idag var det fett chill, det var luciatåg i täby kyrka imorse, sedan tillbaka till skolan för att ha svenska lektion som bestod av film och betygsnack. Sen vare lunch och matte och efter det fick vi gå hem så vi slapp de sista två lektionerna så jävla chill! :) <3 Har även handlat lite julklappar med mamma idag och jag var med och köpte 15 årspresent till mig (en plattång) :D En ny tröja och ring slank även med hem också, visar imorgon<3

T v å   d a g a r   k v a r   t i l l   m i n   f ö d e l s e d a g    :)


Nydushad och osminkad ._. aja, orkar inte bry mig <3




12 december

okej, nu har vi lämnat bort min älskling <3 :/ Känns tungt, men ändå skönt. Skönt att kom kommer få ett bättre hem med en till kanin och två vuxna som har tid för henne. Hon kommer få det mycket bättre tror jag. Hade även tappat intresset lite tyvärr. Men det kommer bli sjukt tomt här. Fick mitt första husdjur när jag var 5 år sen har det fortsatt! Har nästan alltid haft djur.



12 december

Den här låten tar kål på mig.. så bra. typ gammal men skit samma <3

How to save a life - The Fray


12 december

Gillar inte min situation just nu.. hatar mitt liv. Blir så trött på allt åååh, vill bah försvinna.
Igår var iaf miccis och tove här, det var mysigt:) Vi tog dock inga bilder, så typiskt ><

Idag ska jag på julkonsert med farmor, florentina och hennes pojkvän :P kl 16 börjar den...



11 December 17:51

Hej alla söta!
Idag har jag chillat galet och snart kommer mina älsklingar Miccis och Tove <3 Var huuuur längesen som helst man träffade miccis så det ska bli jättemysigt <3

Vi lämnade aldrig ifrån oss min kanin idag, det kanske blir imorgon eller nästa helg. Jag vet inte riktigt. :/

 <-- haha! jag vet inte...

 <3 nussef


11 december

Jävlar, fyller år om fyra dagar ;D nice som fan!
Har vaknat fett tidigt idag med min fisrompah. Det blev brända popcorn, en sönderbränd kastrull, massa choklad i min säng, dubstep musik, cccccc*****ggggggg och smink över hela ansiktet på morgonen. hihö...

Idag ska jag lämna bort min kanin ;c <3  ska bli jättetråkigt men hon kommer att få det mycket bättre dit hon ska flytta. Hon kommer även få en liten pojkvän ;) gulligt värre.
´Själv är jag jävligt trött på vissa människor just nu. Hur orkar man haffa precis varenda tjej man ser ? kjdfksjngfkjldfsgkldjfgnkjldsfnbgvlkjdsbnvkjsvnkjdfnkvjnvkjnsfnv


Nejmen oj kolla vad jag hittade! Jag och tove köpte sushi efter hemkunskapen förra tisdagen... Vi åt upp allt på tio minuter för att inte missa bussen.

Nu ska jag och josse fortsätta skylla allt på bögarna! puss
( )


10 december

Hej på er!
Idag har jag varit duktig och gått till skolan... Ikväll skulle jag ha åkt hem till louise men hon har gått och blivit sjuk -.- vi får se vad jag hittar på...
btw, det är extremt jobbigt just nu med att bryta dåliga vanor.. de flesta vet nog vad jag syftar på. Är så sugen så jag spricker snart, men måste hålla mig! får tänka på ett par äckliga lungor så håller jag mig nog borta :S


bild från förra helgen... xp hahaha, precis innan emmas jeans sprack! (y)



10 december

Skytten (2010-12-10)
Njut av trevligt umgänge med vänner! Berätta om dina framtida planer för att höra vad andra tycker.

Jag till Tove (som hatar enskilda): Tove, jag vill gå på täby enskilda!
Tove: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

okej, tack horoskop!


9 december

FAN VAD ALLT SKA VARA EFTERBLIVET!!!

hungrig är jag också, har bah levt på mackor idag. imorgon ska jag iaf gå till skolan. Nu ska jag sova för jag mår PISS.
godnatt -.-

  <- jag atm!


8 december

Gosh måste fixa ny header! ... finner bara inte orken! får ta tag i den när jag har mer tid -.- typ jullovet haha

8 december

( ... fan vad skönt det var att spänna upp bhn! )
Idag har jag mått bra, bättre än jag brukar iaf. Allting verkar flyta på igen men jag tar en dag i taget! Min hjärna är fortfarande lite fucked up och igår var ett rent jävla helvete, men saker börjar klarna nu. Måste helt enkelt chilla och njuta av livet, det säger mitt horoskop också som jag slavvis läser varje dag... jag är hopplös. Men de stämmer hela tiden!
Har en del inlämningar samt engelskaprov imorgon så jag måste plugga vidare nu :) Ska försöööka lägga mig i tid ikväll men kommer inte lyckas om jag fortsätter att blogga och sitta framför facebook, så puss på er! :*

btw klara! Trevligt att du tar över min blogg, hihi :D



...


6 december

Dagen har varit jobbig, men kämpade på ändå. jag har mått illa och haft sjukt ont i magen hela dagen ._. annars gick det hyffsat ändå...

Nu ska jag plugga lite sen så kommer förmodligen Andre hit xp


Vintermyyys




min lördagsnatt..


..eh oj vad pinsamt det blev nu.
Igår var iaf trevligt med fest hos chistel inne i stan! :) Måste vi göra om. Åkte dock hem och josefin sov hos mig.
Idag har jag segat och bakat lussebullar med farmor xP har tjockat i mig en massa nu! Så det var lite kortfattat om mitt senaste dygn. Puss!

  




  

Dags att...

...bryta dåliga vanor nu... Är så trött på mig själv. Ska sluta upp med cancerpinnarna också, får se hur det går.


</3

4 december!

Gud vad dålig jag är på att blogga! Det är iaf lördag nu och idag har jag skottat, städat, fotat och ska snart göra mig i ordning för en liten tjejkväll hos Christel inne i stan. Samlat några från konfan.
Kameran åker med så jag lägger upp bilder sen! Lägger kanske upp kvällens outfit om ett tag.





Det här åt jag igår ;) Skulle egentligen på spelning i vaxholm med tove och louise, men jag mådde inte så bra så jag stannade hemma och vilade upp mig. Det var nog bra.


RSS 2.0